Keress minket a facebookon!     Hütte Café Terrace- Budapest V. Szabadság tér. - Telefon: +36 30 427 7345
image
image image image image
image image image image image image

Hütte Cafe Terrace

A HÜTTE Cafe Terrace Budapest egyik legszebb terének ékessége, mely immár 2006 óta turisták, fiatalok, igényes középosztálybeliek egyik legkedveltebb találkozóhelye. A kávézó a Szabadság tér közepén, zöld övezetben, frekventált helyen várja vendégeit, így a tavaszi és nyári időszakokban lehetőséget biztosítva a családosok és az állatbarátok számára is.

A HÜTTE Cafét az őszi-téli, alpesi hangulatot kölcsönző buborék-forma is különlegessé teszi, minimalista megjelenése ugyanakkor barátságos, lendületes belsőt takar. Nyaranta több száz embert vonz a HÜTTE a téren elhelyezett óriáskivetítőjével, valamint olyan kapcsolódó rendezvényeivel, mint a Csend-Diszkó vagy a Belvárosi Fesztivál. Az óriáskivetítőn közvetített időszakos sportesemények, mint például az Olimpia, FociVb vagy az Eb a sportkedvelők számára is ideálissá teszi a kávézót. Zártkörű programok megrendezésére is kiváló a HÜTTE, mely nyáron nagyjából 100 fő, télen 80 fő befogadására alkalmas.

Belvárosi Foci Mozi 2014

Szurkolj, szórakozz, wifizz és nyerj!

Itt a nyár, vége a sulinak, sorra nyitnak a strandok, a kertkocsmák, de ami talán legtöbbünket izgat: hamarosan kezdődik a Football Világbajnokság. A hagyományoknál megmaradva, de még magasabb színvonalon, remek akciókkal és nyereményjátékokkal nyitja meg újra képzeletbeli kapuit Budapest szívében a Belvárosi Foci Mozi, ahol családok, baráti társaságok vagy akár szerelmespárok szurkolhatnak a világ legjobbjainak.

Idén június 12. és július 13. között Brazília ad otthont a Football Világbajnokságnak, ahol 32 ország válogatottja csap össze a bajnoki címért. Ezzel egy időben São Paulótól Tokióig milliók szegezik képernyőre tekintetüket otthon, kocsmákban, esetleg sörsátrakban, egyedül, vagy társaságban, hogy drukkoljanak kedvenceiknek.

Hazánkban sincs ez másképp, a budapesti Szabadságtér ez alkalomból újra teret ad, a Belvárosi Foci Mozinak, ahol kulturáltan, jó hangulatban mozivászon méretű kivetítőről élvezheti bárki a meccseket, miközben remek társaság, különböző napi nyereményjátékok, italakciók és free wifi várja az érdeklődőket.

Gyere el te is, hozd el barátaidat, szerelmedet, családodat, de ha egyedül jössz, sem leszel magányos. Figyeld a frissülő Facebookot és a weboldalt, hogy te se maradj le az idei nyár legnagyobb eseményéről.

Bővebb információ: focimozi.hu